Scor incredibil în Rusia. FC Rostov a pierdut cu 1-10 meciul cu Soci

Campionatul Rusiei de fotbal s-a reluat cu un meci halucinant. Cu şase jucători depistați pozitiv cu COVID-19, FC Rostov a folosit echipa de juniori în partida din deplasare cu FC Soci. 17 ani si 2 luni a fost media de vârstă a jucătorilor grupării oaspete.

În condițiile în care 42 de fotbaliști de la primele două echipe ale clubului au intrat în carantină, FC Rostov risca să piardă meciul la masa verde, dar a găsit o soluție. Cea mai tânără formaţie din istoria primei divizii valorice din Rusia a pierdut cu un neverosimil 1-10. 

Până la această dispută nimeni nu a reuşit să marcheze 10 goluri într-o singură partidă din elita fotbalului rusesc. Atacantul celor de la FC Soci Alexandr Kokorin a fost de neoprit, reușind un hat-trick. 

Scorul ar fi putut să fie și mai mare, însă portarul lui FC Rostov, Denis Popov, a avut mai multe parade superbe. În prima repriză fotbalistul de 17 ani a apărat un penalty executat de Anton Zabolotnîi.

În cele din urmă, prestația sa nu a fost trecută cu vederea și Popov a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei cu FC Soci.


Preluat de la: Publika.md