A vrut sa facă senzatie pe TikTok dar a rămas desfigurat, cu 80 la sută din corp ars(FOTO)

Un băiat de 16 ani din Carolina de Nord, SUA a rămas complet desfigurat, cu arsuri pe aproape 80%, din suprafața corpului, după ce a răspuns unei provocări de pe TikTok.

 Mason Dark și prietenii săi au improvizat un aruncător de flăcări dintr-un spray cu vopsea și o brichetă, dar au declanșat o explozie care i-a cuprins pe adolescenți în flăcări, potrivit New York Post, citat de Digi24.

 „Este de nerecunoscut”, a spus mama lui Mason, Holli Dark.

 Adolescenții din Wake Forest, un oraș aflat la aproximativ 25 de kilometri de Raleigh, răspundeau unei provocări periculoase de pe TikTok în care anumite persoane folosesc aerosoli inflamabili pentru a crea aruncătoare de flăcări în miniatură.

Ei nu au mai reușit să stingă flacăra, iar tubul a explodat.

„Toți am auzit o bubuitură mare, apoi Mason a venit în fugă și a început să-și scoată cămașa”, a spus mama lui.

 Pentru a-și calma arsurile, Mason a sărit într-un râu din apropiere dar a ieșit din apă cu pielea carbonizată. Gestul nu numai că i-a agravat starea, dar acum este și expus unui risc ridicat de infecție de la apa râului.

 Băiatul a fost dus de urgență la un spital specializat și a suferit deja mai multe intervenții chirurgicale. Medicii spun că, cel mai probabil, își va petrece următoarele 6 luni în spital. Familia a demarat și o companie de strânge de fonduri pentru a face rost de bani care să acopere cheltuielile medicale costisitoare.


Preluat de la: Publika.md