Zeci de blocuri din centrul Capitalei, în continuare fără apă, după avaria de pe strada Albișoara. Ce spun reprezentanții Apă-Canal

Sute de apartamente din zeci de blocuri din centrul Capitalei sunt în continuare fără apă, din cauza unei țeve avariate la intersecția străzilor Albișoara și V. Alecsandri. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 10:00.

Oamenii spun că au sunat la dispeceratul întreprinderii „Apă-Canal Chişinău”, unde au fost asigurați că vor avea din nou apă la robinete începând cu ora 21:00, însă până în prezent problema nu a fost soluționată.

Astăzi, dispeceratul întreprinderii „Apă-Canal Chişinău”, a comunicat că nici pe parcursul acestei zile blocurile date nu vor fi reconectate. Astfel, locuitorii din zonă sunt deja de două zile fără apă la robinet.

Amintim că proaspăt renovata stradă Albișoara din Capitală a ajuns ieri sub ape. Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, avaria s-a produs din cauza unei țeve care a fost schimbată în anul 2014. 

CITEȘTE ȘI: (VIDEO) Proaspăt renovata stradă Albișoara din Capitală, sub ape. O gură de canalizare a cedat

CITEȘTE ȘI: Ion Ceban, despre POTOPUL de pe strada Albișoara: ”Carosabilul nou renovat nu a fost afectat” (VIDEO)

CITEȘTE ȘI: În urma avariei apeductului de pe strada Albișoara, mai multe blocuri locative din sectorul Centru au rămas fără apă


Preluat de la: Publika.md