Vino la Tîrgul locurilor de muncă 

La Tîrg sînt invitate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în cadrul căruia 40 companii vor oferi peste 2000 locuri de muncă.

În cadrul evenimentului angajatorii din diverse domenii de activitate: industria alimentației publice, retail, bănci și finanțe, contabilitate, IT, imobiliare, sectorul public și multe alte domenii, vor prezenta ofertele de muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea negocia nemijlocit cu angajatorii privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a lor, vor prezenta angajatorilor CV-ul şi vor stabili interviuri de angajare.

Direcția generală ocuparea forței de muncă municipiul Chişinău va pune la dispoziție celor prezenți la Tîrg, informația a peste 5000 oferte de muncă libere înregistrate în baza de date și va acorda servicii de intermediere.

Pentru informații privind Tîrgul locurilor de muncă, contactați 022 822 889; 022 822 862 sau Centrul de apel ANOFM, telefon 0 8000 1000 (luni-vineri, orele 08:00-17:00), apel gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova.


Preluat de la: Noi.md