(VIDEO) Una dintre victimele jafurilor de la Hînceşti: "I-am spus că-i dau banii, numai să nu trezească copiii…"

Una dintre victimele jafurilor de la Hînceşti, o femeie de 37 de ani, a povestit cu lux de amănunte, pentru Publika, cum s-a pomenit în plină noapte cu un hoţ în casă. Potrivit femeii, în momentul în care individul a intrat în locuinţă, în casă se aflau şi cei doi copii ai săi. Tânărul avea în mână un obiect ascuţit, fapt ce a speriat-o şi mai mult şi a făcut-o nevoită să ii dea toţi banii din portofel. 

„A venit asupa mea, cu mine dormeau doi copii: fetiţa şi băiatul. Avea în mână o aşchie de la băţ, nu era cuţit, şi a început să mă întrebe unde sunt banii. I-am spus că-i dau banii, numai să nu trezească copiii. M-am ridicat, i-am dat banii şi el a ieşit.

Reporter: – Câţi bani i-aţi dat?

– 600 de lei, aşa erau în portofel. „, a mărturisit femeia.

Amintim că noaptea trecută, poliția din Hîncești a fost alertată de mai mulţi localnici care au comunicat că în casa lor a pătruns o persoană necunoscută. În timpul operaţiunii de căutare a suspectului, poliţiştii au descoperit într-o casă cadavrul unui bărbat de 44 de ani cu plagă de cuţit în regiunea gâtului. 

Suspectul, un minor de 17 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi cercetat penal pentru tâlhărie şi omor intenționat. Potrivit legii acesta riscă până la 15 de ani privațiune de libertate.

Citeşte şi: Noapte de coşmar în satul Caracui din raionul Hîncești. Doi minori, suspectaţi de comiterea a trei jafuri şi o crimă

Citeşte şi: Detalii despre omorul şi jafurile comise de către un minor, la Hînceşti

 

 


Preluat de la: Publika.md