VIDEO / Navalnîi va fi judecat chiar în secția de poliție. Avocatul a fost informat despre acest lucru cu câteva minute înainte de ședință

 

„Nu înțeleg ce se întâmplă. Am fost adus aici acum un minut pentru a mă întâlni cu avocații. Am venit aici, aici are loc o sesiune a instanței Khimki. Unii oameni filmează, unii oameni stau pe hol. Toate acestea se numesc o sesiune deschisă a instanței Khimki, se analizează problema luării în custodie.

De ce are loc ședința instanței Khimki în poliție? Nu inteleg. De ce nu a fost sesizat nimeni? Am văzut o mulțime de batjocură față de justiție, dar bunicul din buncăr se teme atât de mult încât tocmai au sfâșiat sfidător Codul de procedură penală și l-au aruncat la gunoi. Este imposibil ce se întâmplă aici. Acesta este cel mai înalt grad de nelegiuire ".

Procesul lui Alexei Navalnîi a început chiar în secția de poliție din Khimki, unde politicianul a fost dus după arestare.

Întâlnirea a început în jurul orei 12:30, ora Moscovei, avocata Mihailova a fost informată despre aceasta cu câteva minute înainte de acea oră. 


Preluat de la: Timpul.md