VIDEO INCREDIBIL Au scos-o din sicriu şi au dus-o la spital. Povestea femeii din Ecuador care a "înviat" înainte de a fi înmormântată

O bătrână declarată moartă într-un spital din Ecuador s-a trezit în sicriu, în timp ce familia se pregătea să o înmormânteze. Presa locală califică întâmplarea incredibilă drept o „înviere”.

„Cu mâna stângă lovea pereţii (sicriului) şi mâna îi tremura”, a declarat fiul ei, Gilbert Balberan pentru presa locală.

În imaginile înregistrate de membrii familiei, Bella Montoya, în vârstă de 76 de ani, este surprinsă în interiorul unui sicriu deschis.

„Mama mea este pe oxigen. Inima ei este stabilă. Doctorul a ciupit-o de mână şi a reacţionat”, a adăugat Balberan în comentarii preluate de ziarul El Universo.

Potrivit Ministerului Sănătăţii din Ecuador, femeia a fost internată în spital cu o suspiciune de accident vascular cerebral şi „a suferit un stop cardio-respirator, fără a răspunde la manevrele de resuscitare, în urma căruia medicul de gardă a confirmat decesul”, scrie Agerpres.

Constatarea eronată a decesului este acum subiectul unei anchete, iar rudele ameninţă că vor acţiona în judecată Ministerul Sănătăţii, chiar dacă se bucură că femeia nu a murit.

 


Preluat de la: Publika.md