BREAKING NEWS: VIDEO Donald Trump a fost pus sub arest în dosarul în care este acuzat că a furat documente secrete

Donald Trump a fost pus sub arest, după ce a ajuns la Tribunalul din Miami. Cortegiul său de mașini a fost filmat intrând în incinta tribunalului, unde el a pledat nevinovat în dosarul în care este acuzat de sustragerea documentelor secrete care au fost găsite în locuinţa sa.

Fostului președinte SUA i se vor lua amprentele, însă este posibil să nu fie nevoie de o fotografie de identificare, având în vedere că acesta este ușor de recunoscut.

Trump nu-și va petrece noaptea în închisoare, cel puțin nu încă. Potrivit CNN, se așteaptă ca Trump să fie eliberat pe baza unei promisiuni că se va prezenta la viitoarele întâlniri cu instanța, transmite The Guardian.

În fața tribunalului s-au adunat mai mulți susținători ai fostului președinte, în timp ce elicopterele survolau deasupra.

 

Donald Trump, formally arrested on federal charges, will soon appear in court. pic.twitter.com/OStVE0FN6Y

Securitatea este strictă, iar reporterii nu au voie să introducă în clădire telefoane mobile sau alte dispozitive electronice.

CITEŞTE ŞI FOTO Trump rămâne favoritul republicanilor, în ciuda acuzațiilor că a furat documente secrete şi le-a ţinut chiar şi într-o baie

Fostul preşedinte, care împlineşte miercuri 77 de ani, este primul din istoria SUA care se confruntă cu acuzaţii penale, dar acest lucru nu i-a afectat speranţele de a reveni la Casa Albă.


Preluat de la: Publika.md