(video) „A alergat desculț de la râu și s-a ascuns în casă sub plapumă”: Prietenul băiețelului înecat în Răut a spus ce s-a întâmplat după 12 ore

„El nu dorea nimic să spună, la ora 13:00 el a alergat desculț de la Răut, cu nimeni nu a discutat, a alergat în casă și s-a acoperit cu o plapumă. Aproximativ la ora 12 noaptea, poliția și psihologul au reușit să afle de la băiat ce s-a întâmplat și unde s-a întâmplat și el le-a arătat”, a povestit Violeta Cernopolc, asistenta socială în comuna Prodănești.

Potrivit acesteia, familia din care provine copilul este una cumsecade și nu se află la evidența poliției sau asistentului social.

„Familia este bună, nu a avut chemări la primărie, la poliție, nu este consumatoare de alcool, relația dintre membrii familie sunt bune, cu vecinii, prietenii, rudele, relația la fel este bună”, a declarat asistenta socială.

„Băieții se jucau acolo în sat și ulterior au venit aici, băiatul care s-a înecat l-au găsit aici în această râpă. Când părinți au văzut că copilul a dispărut, au început să-l caute, au alertat și poliția, tocmai spre seară a venit aici poliția și l-au găsit aici și l-au scos. Este mare tragedie pentru părinți, este copil mic”, a spus primarul localității, Sveatoslav Hîncu.

Localnicii sunt șocați de cele întâmplate și nu-și pot explica cum s-a produs tragicul incident.

„Am auzit că un copil de 6 ani a murit, l-au găsit într-o fântână la Răut. Familia este una bună, el a lucrat în construcții, a lucrat și la fata mea, a construit. Foarte buni, nu sunt pretenții pe dumneaei. cum s-a întâmplat?! Mă gândesc că copiii s-au luat cu joacă, da cum au ajuns”, a menționat o localnică.

„Nu servesc nici unul. Nu servesc și sunt muncitori. Da cum s-a întâmplat nu știu. Copilul de 6 anișori, greu”, a declarat un bărbat.

Potrivit poliției, pe corpul neînsuflețit al tânărului, semne de moarte violentă nu au fost depistate.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-au produs incidentul.


Preluat de la: Unimedia.info