Victorie la limită. Sheriff Tiraspol a învins în deplasare pe Sfântul Gheorghe Suruceni

Sheriff Tiraspol a învins în deplasare cu 1-0 pe Sfântul Gheorghe Suruceni în derby-ul etapei a doua a Diviziei Naţionale de fotbal. Singurul gol a fost marcat în minutul 74 de columbianul William Parra Sinisterra.

„Echipa adversă a meritat să marcheze un gol. Adversarii noştri şi-au creat ocazii şi pot să spun că au câştigat pe merit”, a spus antrenorul Sfântul Gheorghe Suruceni, Sergiu Cebotari. 

„Ne-a fost greu din nou. Asta – şi pentru că nu am fructificat mai multe ocazii avute. Slava Domnului că nu am fost taxaţi de această echipă, jucătorii căreia nu au trimis niciun şut pe spaţiul porţii. Echipa adversă a creat pericol la poarta noastră doar după o fază fixă”, a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic.

Într-o altă partidă, Petrocub Hânceşti s-a impus destul de clar, pe teren propriu, în faţa lui Dinamo-Auto Tiraspol, scor 3-1.

Fundaşul echipei-gaydă Petru Racu a deschis scorul în minutul 14, iar dinamoviştii au replicat în minutul 41 prin Maxim Mihaliov, care a transformat o lovitura de la 11 metri.

Hânceştenii au ajuns din nou în avantaj în ultimul minut al primei reprize, când Vladimir Ambros a înscris şi el din penalty, şi au intrat la pauză conducând cu 2-1.

Ilie Damașcan a fost cel care a stabilit scorul final în primul minut al prelungirilor.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie