Ştefan Gaţcan, prezent la şedinţa Parlamentului. "Mă voi retrage din politică imediat ce plecarea mea nu va avea consecinţe grave"

Deputatul Ştefan Gaţcan este prezent la şedinţa de astăzi a Parlamentului, după ce acesta a fost declarat dispărut acum câteva zile.

Înainte de ajunge la şedinţă, Gaţcan a făcut o postare pe Facebook în care a menţionat că în acest moment prezenţa sa este necesară în sala de plen. Totodată, deputatul a declarat că se va retrage din politică imediat ce plecarea sa nu va avea consecinţe grave.

„M-am prins într-un joc politic și în momentul când am înțeles că retragerea mea este folosită pentru a fi blocată activitatea Parlamentului, am decis că acest lucru nu este admisibil. 

Chiar dacă luasem decizia de a părăsi politica, nu puteam să stau indiferent când am văzut ce haos, debandadă și populism s-a creat în Parlament. De aceea am luat decizia că prezența mea în Parlament este necesară cel puțin atâta vreme cât ea ajută ca țara să nu intre în instabilitate și blocaj. Rămân însă la ideea de a mă retrage din politică, atunci când retragerea mea nu va avea consecințe grave asupra oamenilor și a țării.„, a scris Ştefan Gaţcan pe pagina sa de Facebook.


Preluat de la: Publika.md