Vedeta lui Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, și-a prezentat casa și a povestit cum își petrece timpul liber

Vedeta lui Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, și-a deschis ușile casei sale din Londra pentru camerele TV și a povestit cum își petrece timpul liber. Fotbalistul gabonez locuiește într-o vilă de 18 milioane de euro, iar camera de gaming este preferata lui.

„Uneori joc și cu alți fotbaliști de la Arsenal, precum Mesut Ozil sau Sead Kolasinac. Mesut Ozil este foarte bun, îl respect. Kolasinac e și el bun, dar îl înving. Cu siguranță, se va supăra când va vedea acest video”.

Internaționalul gabonez are o bucătărie imensă și un frigider masiv în care are toate cele necesare.

„Este un sos chilli african, e foarte iute. E o nebunie. Acesta este congelatorul. Vedeți că este multă carne aici. Îmi dă forțe pentru alergare. După cum știți, eu sunt cel mai rapid pe terenul de fotbal. Fără această mâncare, nu pot fi un supererou sau un superstar”.

Atacantul lui Arsenal are doi fii, Curtys și Pierre, care au propria cameră de joacă, însă picii așteaptă mereu ocazia de a juca fotbal cu tatăl lor pe terenul din curtea casei. 

„Eu sunt câștigătorul mereu. Nu vreau să le pară viața prea ușoară, așa că sunt puțin dur cu ei. Cartonaș galben! Asta e viața. Trebuie să muncești pentru a învinge”.

În acest sezon, Aubameyang a marcat 20 de goluri în 32 de meciuri pentru „tunari”, în toate competițiile. Pe 17 iunie, Arsenal Londra va juca în deplasare cu Manchester City, în cadrul etapei a 28-a din Premier League. Va fi prima partidă oficială a celor două echipe după suspendarea campionatului în luna martie.


Preluat de la: Publika.md