URMĂRIRE ca în FILME pe o stradă din Bălţi. Un şofer a refuzat să oprească la somațiile polițiștilor, a fost agresiv şi a provocat un accident (VIDEO)

Circula haotic pe o stradă din Bălţi, a refuzat să oprească la somațiile polițiștilor şi s-a comportat agresiv. Este vorba despre un şofer de 29 de ani din Bălţi, care a fost reţinut pentru 72 de ore.

Potrivit poliţiei, aseară, în jurul orei 18:00, forţele de ordine au fost sesizate de angajații unei stații PECO din municipiu, precum că un şofer consumă alcool și intenționează să se urce la volanul mașinii. La faţa locului a venit un echipaj de patrulare, însă bărbatul deja urcase la volan şi se deplasa haotic. Fiind somat, acesta a ignorat cerinţele agenţilor de patrulare. 

A urmat urmărirea, iar la un moment dat, şoferul a accelerat brusc, a lovit din spate automobilul de serviciu, după care a încercat să se eschiveze şi a efectuat o depășire a mașinii de serviciu a INSP. Deplasându-se pe altă stradă acesta s-a tamponat într-o piatră și s-a oprit. Șoferul a refuzat să coboare din vehicul, s-a comportat agresiv, astfel că polițiștii l-au scos forțat din automobil şi i-au pus cătuşele.

Bărbatul a refuzat să fie testat alcooscopic și să fie prelevate probele biologice.

Poliţia a iniţiat o cauză penală pentru ameninţarea sau violenţa săvârșită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere și pentru refuzul recoltării probelor biologice.

 

 


Preluat de la: Publika.md