Un virolog susține că are dovezi pentru a demonstra că noul coronavirus a fost produs într-un laborator (VIDEO)

Dr. Li-Meng Yan a fugit în Statele Unite din motive de siguranță. Dintr-o locație secretă, virologul a susținut că în curând își va publica descoperirile.

Virologul chinez, dr. Li-Meng Yan, a susținut că noul coronavirus a fost produs într-un laborator controlat de guvernul din Wuhan și a afirmat că are dovezi științifice pentru a susține afirmația.

Virologul, care a devenit denunțătorul împotriva guvernului chinez în legătură cu tratarea pandemiei coronavirusului, a fost însărcinat, în decembrie anul trecut, să analizeze un grup de cazuri asemănătoare cu Sars-Cov-2 care ieșeau din China continentală. Omul de știință de top din Hong Kong a susținut că a descoperit o operațiune de acoperire în timpul anchetei sale și a spus că guvernul chinez știa despre răspândirea virusului înainte de a recunoaște în mod public.

Dr. Li-Meng, care s-a specializat în virologie și imunologie la Școala de Sănătate Publică din Hong Kong, ar fi fost obligat să fugă în Statele Unite din motive de siguranță.

Pe 11 septembrie, a participat la un interviu la emisiunea britanică „Loose Women” dintr-o locație secretă și a vorbit despre cercetările sale despre boala coronavirus și provocările cu care s-a confruntat.

 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie