Un tânăr de 22 de ani care a furat bicicleta unui copil riscă patru ani de închisoare (VIDEO)

Un tânăr în vârstă de 22 de anii riscp patru ani de pușcărie pentru două furturi.

În primul caz polițiștii au fost sesizați de către părinții unui minor în vârstă de 9 ani, comunicănd că băiatul a fost deposedat de bicicletă în timp ce se afla pe str. Hîrtoapei. La fața locului minorul în prezența părinților a comunicat polițiștilor că de el s-a apropiat un tânăr și prin înșelăciune și abuz de încredere sub pretextul de a se deplasa până la magazin pentru a cumpăra înghețată a însușit de la el bicicleta. Prejudiciul estimat de către partea vătămate constituie 2 900 lei.

În al doilea caz forțele de ordine au fost sesizate de către un tânăr care a declarat că din automobilul de marca ,,Mercedes” i-au fost sustrasă suma de 9 300 lei. La locul faptei tânărul le-a comunicat polițiștilor că în automobil se afla cu un cunoscut și a staționat pe str. I. Creangă, a ieșit să discute la telefon câteva minute, iar când s-a întors individul nu mai era și nici banii.

La scurt timp acesta a fost reținut și și-a recunoscut vinovăția.

Astfel, iindividul riscă amendă în mărime de până la 42 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la 4 ani.


Preluat de la: Publika.md