Un pastor german, ucis cu bestialitate de doi români. Detalii șocante

Doi tineri din România, unul de 20 de ani, celălalt de 24, sunt principalii suspecţi într-o crimă anchetată de poliţiştii din Berlin. Victima, un bărbat în vârstă de 77 de ani, a murit în condiţii groaznice, scrie adevarul.ro.

Pastorul Reinhold Zuber (77 de ani) a fost găsit fără suflare în apartamentul său, în data de 4 iulie. Pompierii au fost chemaţi să spargă uşa apartamentului în care acesta locuia, după ce vecinii nu-l mai văzuseră de mai multe zile şi se temeau că s-ar fi putut întâmpla ceva rău. Cele mai negre temeri ale acestora s-au adeverit, scrie Berliner Morgenpost. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit întins pe jos, într-o poziţie care lăsa să se vadă că nu a avut parte de o moarte uşoară.

Anchetatorii ajunşi la faţa locului au realizat că era vorba despre o omucidere. Puţin mai târziu, autopsia pastorului a confirmat acest lucru. Zuber a avut partea de o moarte cumplită.

Anchetatorii consideră că el ar fi murit pe 30 iunie sau 1 iulie, iar cum uşa nu a fost forţată au tras concluzia că victima îşi cunoştea bine călăii şi le-a deschis uşa.

O provocare pentru ei a fost să găsească principalii suspecţi dintr-un cerc larg. Asta pentru că, în timpul liber, Reinhold Zuber lucra ca volunar pentru o fundaţie care ajuta bolnavii infectaţi cu HIV. În plus, pastorul, care nu făcuse un secret din faptul că era homosexual, era deseori vizitat de mai mulţi tineri. Aşa ar fi ajuns să-i cunoască şi pe cei doi ucigaşi. Se pare că unul dintre cei doi români ar fi întreţinut relaţii sexuale cu victima, după care, împreună cu colegul său l-au jefuit.

Germanul a avut parte de o moarte cumplită, mai spun surse din cadrul anchetei. El ar fi fost torturat de cei doi români pentru a le spune unde îşi ţinea banii şi obiectele de preţ, iar la sfârşit a fost omorât tocmai pentru a nu depune plângere.

„Nemernicii nu s-au oprit nici atunci când bietul pastor nu mai putea respira”, spun surse din cadrul anchetei.

Ca să-l facă să le dea banii, ucigaşii i-au fracturat mai multe oase şi l-au lovit cu brutalitate ore în şir.

Acum, cei doi români au fost arestaţi preventiv şi riscă să petreacă ani buni după gratii. Ei neagă orice implicare în acest caz, însă anchetatorii ar avea suficiente dovezi pentru a demonstra că cei doi sunt vinovaţi în acest caz.


Preluat de la: Publika.md