Un om de afaceri din Rusia spune că aşa numitul palat al lui Putin îi aparţine lui

Epopeea palatului de la Gelendjik, aşa numitul palat al lui Putin este departe de a se fi încheiat. Arkadii Rotenberg, un om de afaceri din Federația Rusă, susține într-un interviu pentru canalul de telegram Mash că palatul îi aparține de fapt lui. Anterior, pe acelaşi canal online a apărut un scurt reportaj despre proprietatea de lângă Gelendjik. În videoclip, conacul este filmat din interior și se observă că este doar la stadiul de beton, fără finisaje.

„Acum nu va mai fi niciun secret. Eu sunt beneficiarul. Era destul de complicat de construit. Au fost mulți creditori și am reușit să devin beneficiar. Locul este superb, o adevărată comoară. Aţi fost ieri acolo. V-a plăcut? – Mie? Mi-a plăcut foarte mult. Se pare că am pătruns ilegal pe teritoriu. Îmi este puţin incomodă această situaţie”, a declarat Arkadii Rotenberg.

Omul de afaceri susține că acolo va fi de fapt un hotel și că a cumpărat complexul acum câțiva ani. Rotenberg spune că a decis să povestească despre proprietate din cauza scandalului din presă.

În investigaţia apărută vineri, cei de la Mash susţin că acolo sunt mai multe clădiri în construcţie şi nu e nimic din luxul despre care a vorbit Navalnîi. Chiar şi aşa, construcţia este identică schiţei prezentate de Navalnîi, inclusiv aqua-barul. La rândul său, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că proprietatea nu îi aparține nici lui, nici rudelor sale. Investigația „Palatul lui Putin” publicată pe 18 ianuarie pe contul lui Alexei Navalnîi de pe youtube are deja peste 100 de milioane de vizualizări.


Preluat de la: Publika.md