Un nou teren de joacă, amenajat la Căușeni la inițiativa lui Grigore Repeșciu, deputat al Platformei "Pentru Moldova"

Copiii din orașul Căușeni se bucură de un teren de joacă modern. Spațiul de joacă a fost amenajat în centrul orașului la inițiativa deputatului de pe circumscripția uninominală numărul 35 Căușeni, Ștefan Vodă, Grigore Repeșciuc, membru al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”. Proiectul a fost susținut şi de câțiva agenți economici. 

Pe pagina de facebook a Platformei „Pentru Moldova” este specificat că asigurarea copiilor cu spații de joacă sigure, care să le ofere posibilități de dezvoltare și recreere este unul dintre obiectivele platformei. 

La evenimentul de inaugurare a terenului de joacă au venit de la mic la mare. Persoanele care locuiesc în preajmă spun că un astfel de teren este binevenit pentru că vor avea un spaţiu bine amenajat pentru copii lor şi nu vor trebui să plece în alt capăt al oraşului pentru ca micuţii să se joace.

„Terenul e foarte bun îmi place foarte mult aici. Mai înainte nu aveam unde să ne jucăm, însă acum voi veni aici. „

” E foarte bine pentru copii şi pentru bătrânii care ies la plimbare cu aceştia. E totul bine mai ales pentru că s-au făcut condiții bune pentru copii. „

„Copiii sunt fondul de aur al republicii şi noi, buneii, trebuie să ne gândim cum să facem să le fie mai bine decât noi am îndurat. Pe vremea noastră aşa terenuri nu erau.”

„Suntem bucuroși de deschiderea toboganului şi copii sunt fericiţi că se joacă. „

Deputatul din Platforma „Pentru Moldova” Grigore Repeșciuc a menționat că întotdeauna a pledat pentru dezvoltarea infrastructurii acestui oraş, atât din postura de primar de Căușeni, cât și în cea de deputat. Alesul poporului a mai spus că Platforma „Pentru Moldova” are o agendă orientată în exclusivitate spre interesele şi necesităţile oamenilor.

Grigore Repeșciuc, deputatul Platformei “Pentru Moldova”:„Ca proiect în raionul Căuşeni în circumscripția 35 acesta este primul proiect. Este foarte bine că în centrul orașului Căușeni este un teren de joacă, dar este şi foarte bine când în ograda blocului locativ este un teren de joacă pentru că mama făcând lucrul acasă îşi vede copilul său , care se joacă în ogradă. „

Acesta este al treilea teren de joacă, amenajat la inițiativa deputaților Platformei „Pentru Moldova”, în decurs de o lună. Recent, cu susținerea deputatului Corneliu Padnevici și în localitatea Şolcani, raionul Soroca a fost inaugurat un teren de joacă pentru copii. Platforma parlamentară „Pentru Moldova” este formată din deputații fracțiunii Partidului „ȘOR” și șase parlamentari neafiliați.


Preluat de la: Publika.md