Un infirmier din Italia și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit

Un infirmier din Italia și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit. Bărbatul a scris un mesaj pe combinezonul pe care-l poartă în spital pentru a se proteja de coronavirus. El este unul dintre primele persoane care au contactat Covid-19 la începutul pandemiei în Peninsulă, iar zilele trecute a primit vaccinul împotriva virusului. 

Giuseppe Pungente a fost unul dintre primii angajați din sănătate care s-a infectat cu Covid, în martie anul trecut. Odată vindecat, acesta s-a întors la muncă, iar acum a fost vaccinat, scrie cotidianul La Repubblica, citat de Mediafax.

„Am înțeles că viața adevărată e făcută din lucruri mici și simple”, spune infirmierul.

Giuseppe Pungente a ales să își ceară iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție: „Carmelì, te măriți cu mine?”, chiar în prima zi a anului 2021.

El a postat fotografia cu mesajul scris pe combinezon pe Facebook. „Printre primii pozitivi la Covid, în prima linie a luptei împotriva virusului și printre primii vaccinați, am înșeles că viața este formată din cele mai mici și simple lucruri: cei mai apropiați prieteni, familia și viitoarea familie, alături de tine”, a scris acesta.

Iubita sa a acceptat cererea lui inedită în căsătorie și i-a spus „da”.


Preluat de la: Publika.md