Un elicopter s-a prăbușit în provincia italiană Ravenna din regiunea Emilia-Romagna, grav afectată de furtuni puternice şi inundaţii. Patru persoane aflate la bord au fost transportate la spital

Un elicopter s-a prăbuşit, sâmbătă, în provincia italiană Ravenna din regiunea Emilia-Romagna, grav afectată de furtuni puternice şi inundaţii.

 La bordul elicopterul se aflau patru persoane, toți au fost transportați la spital, însă o persoană a fost rănită, au anunţat pompierii italieni, transmite, agenția DPA, citată de Agerpres.

 În momentul prăbuşirii elicopterului, echipa aflată la bord inspecta liniile de înaltă tensiune avariate în timpul furtunii în localitatea Lugo, conform agenţiilor ANSA şi Adnkronos.

 Avertizarea cod roşu de condiţii meteorologice extreme, care vizează provincia Bologna şi unele zone din provincia Emilia Romagna, rămâne în vigoare sâmbătă şi duminică, după inundaţiile mortale de săptămâna aceasta.

 Ploaia a revenit în regiunea afectată, situată în nord-estul Italiei, iar riscul de producere a alunecărilor de teren este ridicat, conform ANSA.


Preluat de la: Publika.md