Un bărbat de 59 de ani din raionul Telenești riscă să fie cercetat penal, fiind suspectat de păstrarea ilegală a armelor și munițiilor

Un bărbat de 59 de ani, domiciliat în raionul Telenești, riscă să fie cercetat penal, fiind suspectat de păstrarea ilegală a armelor și munițiilor.

În cadrul percheziției efectuate la domiciliul bărbatului, angajații Secției Investigație Infracțiuni ai Inspectoratului de poliție Telenești, au depistat și ridicat o armă pneumatică de model Hatsan calibrul 5,5mm, un pistol de semnalizare MP-313, o armă de model necunoscut calibrul 22Lr, 114 cartușe calibrul 22 Lr, 30 cartușe calibrul 5,45 mm, un cartuș pentru pistol calibru necunoscut, 14 tuburi de cartușe calibrul 32mm și muniții pentru armă pneumatică.

Armele au fost ridicate și urmează a fi expediate în laborator pentru efectuarea expertizei balistice, pentru a stabili dacă nu au apartenențe la comiterea infracțiunilor.

Poliția reamintește că, persoana care a predat de bună voie arma de foc sau munițiile care le deține fără autorizația corespunzătoare este eliberată de răspundere penală.  


Preluat de la: Publika.md