Răcoriţi de pompieri pe timp de caniculă. Un furtun pentru stingerea incendiilor, folosit pentru a stropi oamenii adunați pe un stadion dintr-o localitate americană

Departamentul de pompieri dintr-o localitate americană a găsit o metodă ingenioasă de a răcori localnicii pe timp de caniculă. Un furtun pentru stingerea incendiilor a fost folosit pentru a-i stropi pe cei adunați pe stadionul din localitate.

Oamenii au transformat acțiunea într-o veritabilă sărbătoare, venind împreună cu copiii și făcând grătare. Cei mai fericiți au fost cei mici.

”Departamentul de pompieri din Suamico a decis să organizeze o petrecere frumoasă pentru copii în această după-amiază. Micuții au mâncat înghețată și alte dulciuri și s-au distrat sub această stropitoare improvizată într-o zi călduroasă”.

”A fost o nebunie, am postat un anunț pe Facebook în această dimineață, ne așteptam la vreo 30-40 de copii, dar, după cum vedeți, postarea a devenit virală. Așa că planificăm să mai organizăm astfel de evenimente și pe viitor”, a spus șeful departamentului de pompieri din Suamico, Joe Bertler.

Peste 700 de litri de apă pe minut erau pompate și ulterior pulverizate în aer, răcorind sutele de oameni adunați. Temperaturile medii înregistrate în această săptămână în localitate sunt de aproximativ 30 de grade ziua.


Preluat de la: Publika.md