Ultima oră / Suspendarea traficul rutier pe unele străzi din Chișinău

În perioada 5-7 iunie și 9-11 iunie va fi sistat traficul rutier pe strada Ion Inculeț. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică și telecomunicații, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi reorganizată. Astfel, troleibuzele de pe ruta nr. 9 vor merge în direcția or. Codru de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, str. șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit. Returul va fi de pe str. Grenoble, pe străzile N. Testemițanu, str. Vl. Korolenco, str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta nr. 125, nr. 190 și nr. 191 vor circula în direcția spre str. N. Testemițanu, de pe str. Tighina pe străzile A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit. Returul va fi de pe str. N. Testemițanu pe străzile Grenoble, str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, în perioada 08 iunie – 10 iulie, va fi suspendat traficul rutier pe str. Andrei Doga, 19/1, pe tronsonul str. Aerodromului – bd. Renașterii Naționale. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice gestionate de Termoelectrica. Traficul va fi suspendat parțial pe str. Sarmizegetusa, în perimetrul străzilor Cernăuți și str. Pompierilor, în perioada 08-28 iunie, având în vedere executarea lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice.

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respective. 

deschide.md


Preluat de la: Timpul.md