”Tricolorii”, pregătiri pentru primul meci din noua ediție a Ligii Națiunilor. Reprezentativa țării noastre a efectuat câteva antrenamente la Parma

Echipa națională a Moldovei s-a acomodat deja cu condiţiile din Italia, acolo unde are programat, joi, primul meci din noua ediție a Ligii Națiunilor. Reprezentativa țării noastre a efectuat câteva antrenamente la Parma, locul desfășurării partidei cu reprezentativa statului Kosovo.

La antrenament au participat toți cei 24 de jucători convocați de selecționerul Engin Firat.

„Tricolorii” au ajuns la Parma cu patru zile înaintea confruntării cu naționala micuțului stat din Balcani. Fotbaliștii și staff-ul tehnic au fost cazați într-un hotel de lux din legendarul oraș din nordul Italiei.

Parma, acolo unde este una dintre cele mai mari comunități de moldoveni e o atracție turistică deosebită. Se află în regiunea Emilia Romagna și are o arhitectură splendidă.

Parma este renumită și pentru produsele alimentare şi bogatele tradiţii gastronomice. Când vine vorba de ingredientele folosite de bucătari sunt prosciutto di Parma și brânza Parmigiano.

Orașul este un punct de atracție pentru iubitorii de operă și asta pentru că acolo s-a născut marele compozitor Giuseppe Verdi.

Naționala Moldovei va juca la Parma meciul cu Kosovo pentru că ţara noastră nu a recunoaște independența acestui stat și astfel nu a fost posibil ca meciul să se dispute la Chişinău.

Partida Moldova – Kosovo va avea loc pe stadionul Ennio Tardini, acolo unde a făcut primii pași în fotbalul mare, legendarul portar Gianluigi Buffon.

Meciul din cadrul primei etape a Ligii Națiunilor va fi transmis în direct la PRIME, pe 3 septembrie cu începere de la ora 21:45.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie