După faptă și răsplată. Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a încercat să fure geanta unui șofer implicat într-un accident

A încercat să profite de necazul unor oameni. Un bărbat a fost încătușat de oamenii legii, după ce a furat geanta cu bani a unui șofer.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 11:20. La intersecția străzilor Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare a avut loc un accident rutier, care din fericire s-a soldat fără persoane rănite. În impact au fost implicați un camion și un microbuz de rută.

În tot disconfortul creat, atât pentru șoferii implicați în accident, pasageri, dar și conducătorii auto care treceau prin zonă, un bărbat de 37 de ani, a încercat să sustragă geanta cu bani a șoferului de microbuz.

Suspectul însă a fost observat la timp de o echipă de patrulare care se afla lângă locul accidentului și redirecționa traficul rutier.

Bărbatul a încercat să fugă de la fața locului cu banii în mână, însă imediat a fost încătușat și predat grupei operative pentru documentare conform legislației.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie