Tragedie în Chișinău. A decedat un renumit muzicant din lumea Rock-ului de la noi

Tragedie, în capitală. Un bărbat de 45 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 10 al blocului în care locuia. Totul s-a întâmplat în seara de 12 aprilie, în jurul orei 21.00, pe strada Florilor din raionul Râșcani.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că la fața locului s-a deplasat grupa operativă, dar medicul legist. Acolo, forțele de ordine au constata că victima ar fi căzut de la etajul 10 a balconului comun. Medicul legist nu a depistat careva semen de moarte violentă pe corpul acestuia. Totodată, vecinii le-ar fi declarat polițiștilor că victima obișnuia să consume alcool.

La locul tragediei nu a fost depistat niciun bilet de adio. Pe o rețea de socializarea au apărut postări în care este specificat că bărbatul decedat era binecunoscut în lumea muzicii rock de la noi. Oamenii legii investighează cazul și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia, iar dacă este vorba de suicide, ce l-a făcut să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md 


Preluat de la: Timpul.md

 Fără categorie