Toamna își intră în drepturi. Mâine, în ţară sunt aşteptate ploi cu descărcări electrice

Mâine, în ţară sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice. La Briceni şi Soroca sunt prognozate 18 grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 20 de grade. Cu un grad mai mult va fi la Tiraspol. La Leova şi Comrat maxima va ajunge la 22 de grade, iar la Cahul 23.

Mâine, în Capitală sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Ziua vor fi 21 de grade, iar noaptea 18. În următoarele zile se va răci, iar termometrele vor arăta până la 24 de grade ziua. Noaptea sunt anunţate între 12 şi 15 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid vor fi 25 de grade. La Paris se aşteaptă 19 grade, iar la Londra cu două grade mai puţin. În capitala Italiei maxima va ajunge la 23 de grade, iar la Berlin se aşteaptă 15. La Viena şi Budapesta cerul va fi variabil şi se vor înregistra 18 grade. La Varşovia şi Praga se aşteaptă 15 grade, iar la Belgrad cu unul mai mult. La Bucureşti şi Kiev sunt prognozate 20 de grade însoţite de ploi cu descărcări electrice. La Atena maxima va fi de 26 de grade. La Moscova cerul va fi noros şi sunt anunţate 18 grade. La Ankara, se va încălzi până la 31 de grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md