Timp de o săptămână, show-ul "Bani la greu" a împărţit câştiguri de peste 550 de mii de lei

O nouă săptămână de câştiguri generoase în show-ul „Bani la greu” de la PRIME. În această săptămână au fost împărţite câştiguri de aproape 550 de mii de lei. Primii cei care și-au încercat norocul au fost Valeri Bivol din Capitală, care a mers acasă cu 11.500 de lei şi Valentina Răuțu din satul Băhrinești, raionul Florești, ajuns în runda a doua unde a obţinut 75 de mii de lei.

În următoarea zi din platoul show-ului „Bani la greu” de la PRIME a plecat cu 58.500 de lei Andrei Vidrașco din satul Sofia, raionul Drochia, un norocos, care a ajuns până în runda a doua a jocului.

Miercuri, norocul i-a surâs lui Ivan Terzi din satul Beşghioz din Găgăuzia. În doar câteva minute bărbatul a câştigat 98 de mii 500 de lei.

Totuşi cel mai mare câştig la înregistrat concurentul care a participat la show-ul de joi. Vasile Tîrșu din oraşul Orhei a câştigat 188.500 de lei. Aceasta fiind prima oară de la începutul jocului, când un concurent pleacă acasă cu o sumă atât de mare.

Vineri pentru a ajunge în runda a doua au luptat Cristian Popovici din Recea, Râșcani şi Alina Hariton din Măgdăcești, raionul Criuleni. Marele câştigător a fost Cristian, care s-a ales cu 65.500 de lei.

Câştiguri de peste un milion de lei sunt puse în joc la show-ul „Bani la greu”. Doritorii de a participa la joc trebuie să înregistreze orice tip de bilet pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777, ca să verifice dacă în ele există mențiunea „Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Anume aceste câștiguri oferă șansa de a fi aleși pentru jocul de luni până vineri.

 


Preluat de la: Publika.md