Tenismena Eugenia Bouchard are un nou iubit

Tenismena canadiană Eugenia Bouchard are un nou iubit. Sportiva de 26 de ani se află într-o relație cu Mason Rudolph, quarterback-ul echipei de fotbal american Pittsburgh Steelers.

După zvonurile apărute în presă în ultimele săptămâni, cei doi și-a făcut relația publică printr-o poză făcută la plajă și postată de Rudolph pe rețelele de socializare.

Sportivii se află în vacanță în Cabo San Lucas, Mexic.

Acum câțiva ani, Eugenie Bouchard era considerată una dintre cele mai promițătoare tenismene din lume. În 2014, ea a cucerit titlul WTA la Nurnberg, a jucat finala la Wimbledon și a ajuns până pe locul 5 în clasamentul mondial. În ultima perioadă, însă, cariera canadiencei este în declin. Aflată acum pe locul 141 în topul WTA, Bouchard nu impresionează prin rezultate la turnee, ci mai degrabă prin postări incendiare pe rețele de socializare.

Mason Rudolph joacă la Pittsburgh Steelers din 2018. În sezonul precedent, împreună cu echipa sa, a ajuns până în play-off-ul ligii profesioniste de fotbal american NFL. Sportivul american are un salariu anual de peste 1 milion de dolari.

De menționat că, anterior, Eugenie Bouchard a format un cuplu și cu bancherul Connor Davis.


Preluat de la: Publika.md