Surprize la Cincinnati. Serena Williams a pierdut partida cu Maria Sakkari

Nu trece nicio rundă fără surprize la turneul de tenis de la Cincinnati. După Karolina Piskova și Petra Kvitova, a fost eliminată și reprezentanta țării-gazde, Serena Williams. A treia favorită a competiției a pierdut partida din optimile de finală cu grecoaica Maria Sakkari.

Williams a început destul de bine și și-a adjudecat primul set cu 7-5.

Cel de-al doilea s-a decis la tie-break, pe care l-a câștigat jucătoarea elenă. În decisiv, fostul lider mondial a fost devansată la toate capitolele, Sakkari învingând cu 6-1.

La masculin, liderul mondial sârbul Novak Djokovic l-a învins cu 6-2, 6-4 pe americanul Tennys Sandgren. Principalul favorit al competiției a fost protagonistul unei faze haioase. În primul set Djokovic a lovit puternic din voleu, mingea a ajuns direct în racheta adversarului, care a zburat din mâini. La finalul acestui episod, sârbul și-a cerut scuze de la Sandgren.

Cap de serie numărul 4, grecul Stefanos Țițipas, s-a impus cu greu în fața altui american, John Isner, scor 7-6, 7-6.

Într-o altă confruntare din optimile de finală, canadianul Milos Raonic a obținut victoria cu 6-2, 6-2 în disputa cu scoțianul Andy Murray.

Competiția de la Cincinnati este ultima înaintea turneului de Mare Șlem de la US Open, programat la New York pentru perioada 31 august – 13 septembrie.


Preluat de la: Publika.md