SONDAJ BOP. Dacă duminică ar avea loc alegeri 48.6% ar vota pentru PAS, și doar 26% pentru PSRM / Năstase, Candu și Filip – nu trec pragul

 

Barometrul Opiniei Publice, unul din cele mai credibile sondaje din Moldova, a publicat azi rezultatele celui mai recent sondaj.

Conform acestuia, PAS este formațiunea care se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor, cu un rating de aproape 50% – aproape dublu față de PSRM. Este un sondaj efectuat în țară, fără a lua în calcul votul masiv din diaspora.

Însă acest sondaj a arătat și realitatea tristă – fiecare a 5-a persoană nu are venituri nici măcar pentru strictul necesar.

Concluzia este una simplă. Situația în țară este critică, iar oamenii vor o schimbare reală acum – nu la toamnă, nu în 2013, dar acum. Oamenii vor să scape de crize, de corupție și de sărăcie. Iar asta se poate întâmpla doar cu un alt Parlament, care să aleagă un guvern stabil și reformator. Orice încercare de a lungi viața actualei majorități PSRM-Șor înseamnă adâncirea crizei și sfidarea dorinței cetățenilor pentru schimbare.

PAS 


Preluat de la: Timpul.md