Slusari reacționează la propunerea Pro-Moldova: „Acest guvern nu poate să fie creat în jurul domnului Candu”

 

Doi deputați din fracțiunea Platformei DA au venit cu o reacție după ce grupul „Pro Moldova” au propus fracțiunilor din opoziție precum și deputaților din majoritatea parlamentară să constituie un bloc anti-guvernamental.

Atât vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari, cât și deputatul Igor Munteanu sunt de părere că propunerea liderului grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu nu este cea mai bună idee, întrucât „nimeni nu a uitat despre trecutul lui gloris lângă Plahotniuc”, transmite TV8.

„Eu cred că domnul Candu nu este cea mai bună figură în jurul căruia noi putem să constituim ceva. Dacă domnul Candu crede că cineva a uitat despre trecutul lui gloris lângă Plahotniuc, dânsul greșește amarnic. Din punctul meu de vedere domnul Candu are multe de făcut pentru a recupera, a cere scuze de la popor și idee lui sună cumva foarte straniu. Faptul că el acuma se luptă cu acestă majoritate și vorbește despre alt guvern, nu este altceva decât repetarea ideilor opoziției autentice. Toți deputații care vor binele acestei țări trebuie fără condiționări să sprijine alt guvern pro-eurpean. Acest guvern nu poate să fie creat în jurul domnului Candu”, a spus pentru tv8.md Alexandru Slusari.

 


Preluat de la: Timpul.md