Situația de securitate din Moldova, discutată de Maia Sandu la întrevederea cu șeful legislativului leton, Edvards Smiltēns

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi la Chișinău, o întrevedere cu șeful legislativului leton, Edvards Smiltēns.

Oficialii au discutat despre situația de securitate din țară și din regiune. Președintele Maia Sandu a subliniat că, în pofida dificultăților, autoritățile mențin pacea și stabilitatea în țară și consolidează instituțiile care trebuie să asigure ordinea.

Totodată, șefa statului a mulțumit pentru parteneriatul foarte strâns și susținerea activă  în parcursul nostru european.

„Cu Letonia avem o cooperare excelentă în domeniul afacerilor interne, în special  la nivelul poliției de frontieră, dar și o colaborare strânsă în investigarea dosarului fraudei bancare. Derulăm împreună proiecte importante în domeniul educației și cercetării și ne dorim să extindem proiectele și în sfera combaterii propagandei și a dezinformării, preluând din experiența letonilor”, a menționat Maia Sandu.


Preluat de la: Publika.md