Sheriff e din nou pe val. "Viespile" au câștigat meciul cu Sfântul Gheorghe

Sheriff Tiraspol a învins, în deplasare, cu 2-0 pe Sfântul Gheorghe Suruceni în cel mai așteptat meci al etapei a 20-a din Divizia Națională.

După o prima repriză lipsită de ocazii importante, „viespile” au preluat conducerea în minutul 52 prin Frank Castaneda. Cu 13 goluri înscrise în campionat, columbianul este lider în clasamentul marcatorilor.

„Galben-negrii” și-au mărit avantajul prin ucraineanul Andrii Bliznicenko, care trimis balonul în vinclul porții apărate de Nicolae Calancea.

Sheriff este continuare liderul clasamentului Diviziei Naționale. Formația din Tiraspol are un avans de 7 puncte față de Petrocub-Hâncești. Sfântul Gheorghe împarte cu Milsami Orhei locurile 3 și 4.

Într-o altă partidă a etapei, Speranța Nisporeni și Zimbru Chișinău au reușit doar o remiză, scor 2-2. Conduși cu 0-1 și cu 1-2, „galben-verzii” au obținut, totuși, un punct.

Fundașul „zimbrilor” Ion Postică a stabilit scorul final în minutul 87. Gruparea din strada Butucului nu a obținut nicio victorie în ultimele 6 meciuri din campionat.


Preluat de la: Publika.md