"Sfinții" și-au aflat adversarul în turul doi preliminar al Ligii Europei

Sfântul Gheorghe Suruceni va avea un adversar redutabil în turul doi preliminar al Ligii Europei. „Sfinții” vor juca cu vicecampioana Serbiei Partizan Belgrad. Meciul se va disputa pe 17 septembrie, la Complexul Sportiv Raional Orhei.

Partizan Belgrad are un palmares impresionant: deține 27 de titluri interne și 8 cupe, iar în anul 1966 a ajuns până în finala Cupei Campionilor Europeni.

La moment, Partizan are în lot jucători valoroși precum mijlocașii Bibras Natkho și Lazar Markovic, dar și portarul Vladimir Stojkovic, care este și căpitanul echipei. Totodată, antrenor al formației sârbe este renumitul Savo Milošević, care a fost golgheterul Campionatului European din 2000, în componența reprezentativei Yugoslaviei.

„E o echipă foarte puternică, cu jucători foarte buni, cu o școală bună. Mereu vinde jucători în Europa și obține bani din asta. Ne-a picat cel mai tare adversar din cei care puteau să pice.”, a spus antrenorul Sfântul Gheorghe Suruceni, Sergiu Cebotari.

„Nu ne-am dorit Partizanul și Partizanul ne-a căzut. În fine, ne vom strădui să luptăm. Sper că vom reuși și că vom face față.”, a menționat mijlocașul Sfântul Gheorghe Suruceni, Petru Ojog.

„Sfinții” regretă faptul că meciul se va disputa fără suporteri în tribune. Totuși, sunt bucuroși că vor juca în Moldova.

„Este bine. Din punct de vedere moral, este bine că jucăm acasă. Vom fi și mai odihniți. Sper că și pereții vor ține cu noi.”, a afirmat mijlocașul Sfântul Gheorghe Suruceni, Petru Ojog.

Sfântul Gheorghe Suruceni evoluează în premieră în Liga Europei. În primul tur preliminar, echipa lui Sergiu Cebotari a eliminat pe Șahtior Soligorsk, reușind să se impună la penalty-uri în meciul disputat în Belarus.


Preluat de la: Publika.md