Serghei Puşcuţa va reveni la şefia FISC după expirarea mandatului de ministru

Ministrul Finanţelor, Serghei Puşcuţa, va reveni la şefia Serviciului Fiscal de Stat după expirarea mandatului în funcţia de demnitate publică. Anunţul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferinţe de presă.

„În conformitate cu legea privind serviciul public şi Legea cu privire la Guvern, după finisarea mandatului în funcţia de demnitate publică, cu permisiunea viitorului ministru, o să încerc să continui activitatea în Serviciul Fiscal de Stat, acolo unde îmi sunt suspendate raporturile de serviciu pe perioada exercitării funcţiei de demnitate publică.”, a comunicat ministrul Finanţelor, Serghei Puşcuţa.

„Altfel vorbind, domnul ministru va reveni la funcţia pe care a deţinut-o până a fi viceministru, ministru, adică şef la Serviciul Fiscal de Stat. Este încă un argument în plus pentru care eu cred că ţara o să reuşească să depăşească situaţia dificilă la capitolul colectări de venituri, pentru că profesioniştii sunt, revin, ei vor asigura aceste venituri.”, a menţionat premierul interimar, Ion Chicu.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie