Senator brazilian, prins că ascundea bani în lengeria sa de corp. Politicianul este suspectat de deturnarea fondurilor pentru COVID

Un senator brazilian apropiat președintelui Jair Bolsonaro a fost prins, în urma unui raid al poliției, cu bani ascunși între fese, a relatat presa braziliană citând surse sub acoperirea anonimatului. Senatorul Chico Rodrigues este suspectat că ar fi deturnat bani dintr-un fond special destinat combaterii pandemiei de COVID, potrivit digi24.ro.

Senatorul a confirmat într-un comunicat că au avut loc percheziții, miercuri, la domiciliul său din Boa Vista, dar nu a dat detalii. El neagă, de altfel, orice acuzații de corupție.

Biroul său a refuzat, pe de altă parte, să spună dacă incidentul cu banii găsiți în lengerie este adevărat, dar o sursă judiciară apropiată dosarului a confirmat informația pentru agenția Reuters.

Informația s-a viralizat, brazilienii postând-o pe rețelele sociale sub hashtagul #PropinaNaBunda (Cu mita în fund – n.r.) Cu un joc de cuvinte, mulți au comentat că momentul va rămâne în „analele istoriei”, scrie The Guardian.


Preluat de la: Publika.md