Se reiau filmările pentru Matrix 4. Actorul Keanu Reeves revine în rolul principal

Filmările la „Matrix” se reiau în iulie. Actorul Keanu Reeves revine în rolul principal, având cuvinte de laudă la adresa scenaristei Lana Wachowski, scrie gandul.ro.

Nu există foarte multe detalii despre scenariul din viitorul „Matrix”, însă Keanu Reeves a explicat de ce a revenit în Matrix.

„Lana Wachowski a scris un scenariu minunat şi o poveste extraordinară. E singura care ar fi putut face asta. E uimitor să lucrez din nou cu ea, e ceva special, iar povestea are multe lucruri de spus, din care putem învăţa cu toţii”, a spus actorul.

Pe lângă Keanu Reeves, revin în film şi Carrie-Ann Moss în rolul Trinity, dar şi Jada Pinkett Smith, în rolul Niobe. Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra şi Yahya Abdul-Mateen II se alătură distribuţiei.

Carrie-Ann Moss spune că nu credea că va exista o continuare a seriei Matrix, iar despre scenariu a avut doar cuvinte de laudă.

După Matrix Revolutions, mulţi credeau că s-a tras linie, mai ales că recenziile au fost negative, iar încasările nu s-au ridicat la nivelul primelor două filme.

Unii au spus că Lana Wachowski n-ar mai avea nimic de spus pe subiectul ăsta. Şi cu toate astea, iată, premiera Matrix 4 e programată pentru 21 mai 2021.

Celebrul actor Keanu Reeves dezvăluia anul trecut, în septembrie, că în filmul Matrix 4 va interpreta bine-cunoscutul rol al lui Neo și că scenariul este unul „foarte ambițios”.

Actorul a mărturisit că a citit deja scenariul și este „foarte entuziasmat” în ceea ce privește personajul Neo, pe care acesta îl va juca.

„E foarte ambițios. Așa cum ar trebui să fie”, a mărturisit actorul.


Preluat de la: Publika.md