”Să ne revedem sănătoși!”. Mesajul trupei Zdob și Zdub pentru maestrul Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19

”Să ne revedem sănătoși!”. Membrii trupei Zdob și Zdub au transmis un mesaj de susținere pentru maestrul Nicolae Botgros, dar și pentru muzicienii orchestrei ”Lăutarii” care luptă cu noul coronavirus. În postarea sa pe Facebook, Zdob și Zdub a menționat că o parte din muzicienii trupei lor, de asemenea, au fost bolnavi de COVID-19.

”Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul orchestrei Lăutarii, luptă cu virusul COVID-19 și se află în stare gravă la spital. Cu acest virus luptă și câțiva muzicieni ai orchestrei. Trupa Zdob și Zdub transmite toată energia pentru însănătoșirea maestrului Nicolae Botgros, muzicienilor și tuturor oamenilor care se confruntă cu acest virus. ”, se menționează în postare.

Totodată, Zdob și Zdub a îndemnat oamenii să respecte măsurile de protecței împotriva coronavirusului.

”Haideți să avem mai multă grijă unii de alții. Virusul există, cu el s-au confruntat și o parte din muzicienii trupei noastre. Purtați corect masca, dezinfectați mâinile și aveți respect față de cei din jur. Să ne revedem sănătoși!”.

PUBLIKA.MD amintește că starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros continuă să fie gravă. Artistul a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicaţiilor bolii, acum câteva zile, el a ajuns la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. Potrivit medicilor, Nicolae Botgros este, în continuare, în secţia de reanimare.


Preluat de la: Publika.md