Riscă până la 4 ani de pușcărie. Fapta rușinoasă pe care a comis-o un bărbat din Strășeni (VIDEO)

Un bărbat din raionul Strășeni a fost reținut de oamenii legii, după ce a furat un cărucior pentru copii.

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 22 de ani, care a povestit că din scara blocului de locuit amplasat pe bulevardul Dacia, a dispărut căruciorul pentru copii. Totodată victima a comunicat că, întorși de la plimbare cu copilul, au lăsat ca de obicei căruciorul în scara blocului, dar în dimineața zilei de 13 august nu l-au mai gasit.

Prejudiciul a fost estimat de către partea vătămată la 3 000 lei.

În preajma blocului de locuit, forțele de ordine au depistat o cameră de supraveghere care a susrprins momentul sustragerii. Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, suspectul a fost identificat și reținut. Individul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Oamenii legii au menționat că individul figurează în calitate de suspect și în cazul unui furt de locuință. Acesta ar fi pătruns prin geamul de la bucătăria apartamentului amplasat pe strada Zelinski, de unde a sustras două telefoane mobile, în sumă de 10 000 lei.

Actualmente, bărbatul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

 


Preluat de la: Publika.md