Prinţesa Anne a Marii Britanii, ameninţată cu moartea. Ce învinuiri i se aduc

James Ballinger a fost arestat de gărzile prinţesei Anne după ce a intrat ilegal pe proprietatea ei. Bărbatul a vrut să o înjunghie pentru că aceasta „îi controlează mintea cu ajutorul sateliţilor”.

James Ballinger ameninţa de câteva luni că o va înjunghia pe sora prinţului Charles, prinţesa Anne, şi pe oricine îl va împiedica să facă acest lucru, scrie digi24.ro.

Bărbatul a fost arestat în cele din urmă de gărzile regale, după ce a intrat ilegal pe proprietatea prinţesei, Gatcombe Park. În instanţă, acuzatul a declarat că prinţesa „îi mişcă sateliţii care îi spun ce să facă, fapt care îi afectează sănătatea”.

Ballinger este o persoană cu tulburări psihice. El a primit 12 luni de muncă în folosul comunităţii şi ordinul de a-şi rezolva problemele medicale. Nu se ştie cum ar fi reacţionat prinţesa faţă în faţă cu agresorul. Probabil cu binecunoscutul calm britanic, dacă o moşteneşte pe mama sa.

În urmă cu 38 de ani, un bărbat pe nume Michael Fagan a intrat ilegal în palatul Buckingham şi a reuşit să ajungă până în dormitorul reginei. Elizabeth a II-a şi-a păstrat sângele rece şi l-a ţinut de vorbă pe bărbat, care a stat la un capăt al patului acesteia, până ce un majordom şi un poliţist i-au venit în ajutor.


Preluat de la: Publika.md