Portarul Naționalei Moldovei s-a transferat la Dinamo București: Va fi coechipier cu un alt moldovean, care a semnat cu „câinii roșii” săptămâna trecută

Potrivit responsabililor, Dorian Railean a jucat în prima parte a sezonului 2023-2024 la echipa Chindia Târgoviște, în a doua ligă valorică a României. Echipa Dinamo București se află pe poziția a 15, penultima a Superligii din România, cu 16 puncte, după 22 de meciuri.

„Bine ai venit, Dorian Răilean! Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare, transferul definitiv al portarului Dorian Răilean de la Chindia Târgoviște la Dinamo București.

30 de ani, născut la Chișinău și format la Șeriff Tiraspol, Dorian Răilean a fost titularul reprezentativei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2024, cea mai bună campanie de calificare din istoria naționalei de peste Prut.

16 selecții a adunat Dorian Răilean pentru echipa națională a Moldovei.

14 meciuri a apărat Dorian Răilean pentru Chindia Târgoviște în Liga 2, în acest sezon competițional”, a scris pagina oficială a clubului Dinamo București de pe Facebook.


Preluat de la: Unimedia.info