Piaţa Centrală s-a transformat într-un adevărat focar de infecție. Zeci de oameni s-au îmbulzit să cumpăre de toate pentru seara de Revelion

Piaţa Centrală s-a transformat din nou într-un adevărat focar de infecție. În ultima zi din an, zeci de oameni s-au îmbulzit să cumpăre de toate pentru seara de Revelion. Doar că, din păcate, au uitat să respecte şi măsurile de protecţie. Unii s-au înghesuit printre tarabe fără măşti şi fără să respectă distanţa fizică.

În doar o oră, cât echipa noastră de filmare s-a aflat la Piaţa Centrală, sute de oameni au intrat şi au ieşit de pe teritoriu. Aceştia îşi aminteau de mască doar la vederea camerei de filmat.

„Vorbesc la telefon, de aceea nu port mască. Iaca, mi-o pun!Mi-e frică, dar am avut şi treabă într-un fel. Parcă respectă oamenii, eu mi-am dat masca ca să aud la telefon, să înţeleg.”

Unii oameni spun că nu au reuşit până acum să cumpere cele necesare pentru casă aşa că au lăsat totul pe ultima sută de metri.

„Am făcut cumpărături pentru Anul Nou. Carne, portocale, nişte salam mi-am luat. Preţurile sunt un pic mai mari, le-au majorat. E rău că nu vând vin spumant la piaţă.”

Specialiştii recomandă ca atunci când mergeţi la cumpărături să fiţi prudenţi. Evitaţi locurile aglomerate, nu uitaţi să purtaţi corect masca, să vă dezinfectați cât mai des mâinile şi să păstraţi distanţa fizică.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie