PERCHEZIȚII în Capitală și la Taraclia privind un caz de contrabandă. Au fost ridicate arme și câteva MII DE EURO (VIDEO)

Percheziții într-un caz de contrabandă cu alcool etilic și produse de tutungerie, transportate în Ucraina prin culoarul verde de la hotarul de sud al Moldovei. Cazul este investigat de polițiști în comun cu procurorii PCCOCS. 

Potrivit oamenilor legii, suspecții în acest caz sunt cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 28-49 de ani, originari din Taraclia. În urma descinderilor la domiciliile figuranților, în municipiul Chișinău și orașul Taraclia, au fost depistate și ridicate câteva mii de euro (a căror proveniență urmează a fi identificată), peste 20 de vase de diferite volume, cu capacitatea totală de o tonă. În unul din aceste vase, cu capacitatea de 600 litri, se conținea o substanță lichidă, care după miros era similară alcoolului etilic, destinat contrabandei.

Totodată, polițiștii au ridicat arme de diferite tipuri (unele dintre ele deținute ilegal), produse din tutungerie, dar și alte obiecte relevante pentru cercetarea faptei, a căror apartenență urmează a fi verificată.

Actualmente, suspecții sunt cercetați în stare de libertate. Aceștia riscă de la 3 până la 10 ani de închisoare.


Preluat de la: Publika.md