PERCHEZIŢII în Capitală. Au fost ridicate droguri de SUTE de MII de lei, 18 persoane reţinute, iar şase automobile urmează să fie sechestrate

Droguri în valoare de peste 350 000 de lei au fost depistate şi ridicate de ofiţerii INI, în comun cu procurorii PCCOCS, în urma destructurării a cinci grupări infracţionale specializate în comercializarea drogurilor pe teritoriul Capitalei.

Potrivit poliţiei, în urma investigaţiilor, au fost reţinuţi 18 suspecţi, locuitori ai Capitalei, cu vârste cuprinse între 19 și 45 ani. Unul din membri se afla în urmărire generală, iar opt dintre aceștia, anterior au fost implicați în comiterea mai multor infracțiuni.

Forţele de ordine au efectuate 42 de percheziții corporale, în automobile, la domiciliile persoanelor reținute și în locurile de depozitare a substanţelor narcotice, în cadrul cărora au fost depistate și ridicate peste 2 kg de droguri: marijuană hidroponică, pastile psihotrope, metadonă, heroină. Totodată, au fost ridicaţi 40 000 de lei obţinuţi în urma comercializării drogurilor.

De asemenea, au fost ridicate și urmează a fi aplicat sechestru pe șase automobile, evaluate la peste 80 000 de euro, care provin din activitate infracţională.

Suspecții se află în arest pentru 30 de zile. Ei riscă până la 15 ani de închisoare.

 

 


Preluat de la: Publika.md