„Pe Vasile Bolea nu-l deranjează că șeful său, Dodon, a făcut averi ilegale pe spatele cetățenilor? Că a furat și a sărăcit oamenii?”

 

Evident că Vasile Bolea nu crede că Maia Sandu poate trăi cu 6000 de lei pe lună din bani câștigați cinstit, când șeful său Dodon trăiește cu 100 000 de lei pe zi din banii statului.

Vasile Bolea își face griji că Maia Sandu nu are milioane în cont ca dânsul sau ca alți socialiști milionari? Vasile Bolea – omul care a luat 500 de mii de lei prin operațiunea ”Bahamas”, nu i-a declarat, fiind pasibil de răspundere penală –, se îngrijorează că Maia Sandu rămâne cu tot mai puține resurse financiare?

Vasile Bolea ar face un bine țării dacă s-ar opri din căștigat bani ilegali și ar număra banii șefului său – Dodon – care toata viața a fost funcționar cu salariu de la stat, dar are castele și vile, și mașini luxoase, și conturi grase. Pe Vasile Bolea nu-l deranjează că șeful său, Dodon, a făcut averi ilegale pe spatele cetățenilor? Că a furat și a sărăcit oamenii?

Maia Sandu a rămas, într-adevăr, cu puține resurse financiare și se străduie să cheltuie cât mai puțin, ca toți cetățenii acestei țări. Maia Sandu, în afară de cheltuielile curente, donează bani pentru medici, pentru oameni nevoiași, pentru familii care au nevoie de ajutor. Dar Vasile Bolea în loc să-și facă griji că Maia Sandu are puțini bani, mai bine s-ar îngrijora că Dodon are prea mulți – și cam toți furați.

Viitorul Președinte Maia Sandu va ști să economisească și la președinție, așa cum face și în viața de zi cu zi, și va elimina toate cheltuielile inutile pe care le face Dodon din banii statului.

Sergiu Litvinenco / https://www.facebook.com/ 


Preluat de la: Timpul.md