PAS a constituit grupul de inițiativă pentru înregistrarea Maiei Sandu: „Trebuie să dăm jos hoții din această țară în frunte cu Igor Dodon”

 

Consiliul Național Politic al Partidului Acțiune și Solidaritate a desemnat-o oficial pe Maia Sandu candidatul PAS la funcția de președinte al R. Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de vicepreședintele PAS, Sergiu Litvinenco, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a menționat că președinte al grupului de inițiativă, responsabil de înregistrarea Maiei Sandu la Comisia Electorală Centrală și pentru colectarea semnăturilor a fost ales Igor Grosu.

Totodată, grupul de inițiativă va merge astăzi la Comisia Electorală Centrală pentru a depune actele de înregistrare.

„Mergem în această campanie cu deviza „E vremea oamenilor buni”. Mergem în această campanie pentru a învinge. Nu doar pentru a obține victorie în fața lui Igor Dodon, ci în fața hoției, a corupției și a sărăciei. Trebuie să dăm jos hoții din această țară în frunte cu Igor Dodon”, a declarat Sergiu Litvinenco, transmite deschide.md 

 

„Hoții au adunat averi nemăsurate, iar oamenii buni s-au pomenit ducând o viață tot mai grea. Hoția a pus mâna pe justiție. La 29 de ani de independență privim cu tristețe drumul care l-am parcurs până acum și ne întrebăm dacă e prea târziu? Nu e târziu. Cred cu tărie că lucrurile pot fi îndreptate”, a declarat Maia Sandu.


Preluat de la: Timpul.md

 Fără categorie