(P) Descoperă piesele momentului cu aplicația Deezer, gratuită trei luni pe noul Huawei P40 Pro! La achiziționarea smartphone-ului, primești căști Huawei FreeBuds 3

Te numeri printre persoanele cărora le cântă inima peste tot unde nu ar merge? Sau poate ești unul dintre cei care ascultă în căști fie cărți audio, fie fișiere audio necesare pentru job sau, pur și simplu, modalitatea ta preferată de a te relaxa după o zi lungă este playlist-ul tău preferat.

Atunci, vrem neapărat să-ți povestim despre noul Huawei P40 Pro care, pe lângă design-ul excepțional, deține funcții revoluționare și este în stare să-ți ofere un sentiment de conexiune instantă, imediat ce îl vei lua în mână. Vine cu aplicații mega utile, cum ar fi Deezer, pe care o poți utiliza gratuit timp de trei luni, imediat după ce o instalezi din Huawei AppGallery. Și asta nu e tot! La achiziționarea telefonului, vei primi o pereche de căști Huawei FreeBuds 3, astfel încât experiența ta audio să devină una unică. Vei avea parte de cel mai calitativ sunet!

Bateria telefonului se încarcă deplin, cât ai spune SuperCharge

Exact. Înainte de a-ți descrie specificațiile de bază ale telefonului, cu siguranță vrei, mai întâi, să știi dacă vei avea suficientă baterie pentru a-l putea exploata la maximum.

Arhitectura inovatoare a CPU aduce o eficiență ridicată a consumului de energie. Iar mecanismul de alocare AI utilizează mai bine bateria de 4200 mAh, pentru a obține performanțe excelente și timp de lucru mai lung.

Alături de noul Huawei P40 Pro, te poți bucura de funcționalitatea 40W Huawei SuperCharge, un mod rapid, sigur și ușor de încărcare, pe care îl poți utiliza oricând ai nevoie. De asemenea, pentru cei care petrec mult timp în mașină, noul smartphone oferă un tip de încărcare wireless, de 27 W, perfectă pentru deplasări. Nu în ultimul rând, telefonul poate deveni chiar el o sursă de încărcare pentru celelalte dispozitive pe care le folosești: căștile Huawei FreeBuds 3 sau smarwatc-ul preferat.

Cu Huawei P40 Pro, nu există limite. Vei putea realiza imagini clare, de la peste zece metri distanță!

Huawei P40 Series continuă tradiția HUAWEI în materie de estetică și fotografiere excepționale. Modelul Huawei P40 Pro este echipat cu cel mai mare senzor de 50 MP și 1/1,28 inci pe camera principală și duce zoom-ul optic la nivelul următor. Componentele sofisticate, materialele și tehnologiile noi și progresele în ceea ce privește aportul de lumină, intervalul de zoom și precizia culorii oferite de noul telefon, merită încercate cu siguranță.

Capabilitățile de zoom ale unei camere sunt printre cele mai importante funcții ale unui smartphone vârf de gamă. P40 Pro integrează o cameră cinematică de 40 MP cu unghi ultra-larg pentru o captare mai bună a mișcării. Alături de o cameră optică 5x cu teleobiectiv și o cameră ToF, P40 Pro poate să ofere zoom optic 5x, zoom hibrid 10x și zoom digital 50x.

Astfel, cu Huawei P40 Pro în mână, te poți bucura de cele mai reușite imagini, surprinse în escapadele tale în mijlocul naturii: peisaje surprinzătoare, detalii inedite din natură sau păsări în mișcare.

Căștile Huawei FreeBuds 3 au fost create pentru a-ți oferi mai multă calitate audio

Și, dacă ți-am povestit deja de ce cadou te poți bucura la achiziționarea smartphone-ului, este momentul să afli mai multe despre ele. Față de căștile cu anulare activă a zgomotului care adoptă un design in, over sau on-ear, Huawei FreeBuds 3 cu designul lor ergonomic, open-fit, au o curbă rotunjită care se potrivește perfect cu canalul urechii umane. Acest design reduce oboseala, disconfortul și efectul de stetoscop, iar căștile sunt mai ușor de purtat și mai potrivite pentru utilizare în toate scenariile.

Noile căști cu cip Kirin A1 introduc sunetul inteligent de la HUAWEI, oferind o experiență True Wireless Stereo mai naturală și mai dinamică, cu anulare activă a zgomotului într-un design open-fit, permițând utilizatorilor să se bucure de un sunet clar și confortabil, chiar și într-un mediu zgomotos, îmbunătățind, în același timp, și vocea. Apelurile se aud la fel de bine ca într-o conversație față în față.

Căștile oferă trei metode de încărcare, atât cu fir, cât și wireless, cea de-a doua opțiune fiind disponibilă fie pe un dispozitiv de încărcare, fie prin încărcare inversă de la un smartphone compatibil, precum Huawei P40 Pro.

Rămâi aproape de piesele tale preferate, dar descoperă și cele mai noi hit-uri! Aplicația Deezer poate fi utilizată gratuit primele trei luni după instalare

Huawei AppGallery este magazinul de aplicații care vine preinstalat pe telefonul Huawei P40 Pro. În plus, în ultimul timp, majoritatea comunităţilor de fani HUAWEI menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori.

Această aplicaţie ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. MoreApps ajută la descărcarea aplicaţiilor Social Media de top şi instalarea lor în doar câteva minute. Aplicaţia poate fi descarcată din magazinul de aplicaţii AppGallery, magazinul de aplicații preinstalat pe noile telefoane.

O aplicație perfectă pentru Huawei P40 Pro și căștile Huawei FreeBuds 3 este Deezer, care le oferă utilizatorilor o perioadă de premium trial de 3 luni, imediat după instalare. Alte aplicații de music streaming  sau podcast streaming, care pot fi descărcate tot din Huawei AppGallery, sunt Tidal, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020.

Acum că ai aflat care sunt aplicațiile care te țin conectat cu muzica preferată, iată ce alte aplicații sunt disponibile în Huawei AppGallery și MoreApps. Tu nu trebuie decât să îți alegi preferatele și să începi procesul de instalare, care durează doar câteva minute. Apoi, te poți bucura de un telefon fix pe placul tău:

Pentru a afla alte detalii despre noul  Huawei P40 Pro, accesează pagina de Facebook a Huawei Moldova.


Preluat de la: Publika.md