Omor în raionul Comrat. Corpul neînsufleţit al unui bărbat, descoperit în preajma unui iaz (FOTO/VIDEO)

Corpul neînsufleţit al unui bărbat din satului Budjac, raionul Comrat, a fost descoperit în preajma unui iaz din aceeași localitate. Acesta a fost găsit de un consătean, care a alertat imediat poliția. 

În cadrul măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală desfășurate de către oamenii legii, ieri, suspecții au fost reținuți în preajma orașului Comrat. Aceştia s-au adeverit a fi trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 20 și 24 de ani, locuitori ai satului Budjac.

Fiind audiați de polițiști, indivizii și-au recunoscut vinovăţia, declarând că s-au întâlnit cu victima în stradă, după care între ei s-a iscat un conflict. Suspecții l-ar fi bătut, iar după ce au văzut că nu dă semne de viață l-au urcat pe o motocicletă și l-au transportat în preajma unui iaz din localitate.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru omor. Dacă vor fi găsiți vinovați de instanța de judecată, bărbaţii riscă până la 25 de ani de închisoare.

În prezent, forţele de ordine întreprind acțiuni de urmărire penală în vederea acumulării bazei probatorii în cadrul cauzei penale inițiate pentru comiterea infracțiunii de omor.


Preluat de la: Publika.md