O servitoare din Thailanda a devenit milionară peste noapte

Un angajat i-a găsit trupul și a sunat la poliție, care presupune că franțuzoaica s-a sinucis. Nimic nu indică o eventuală crimă. Camerele de supraveghere fuseseră acoperite de Catherine, a constatat ancheta.

Cu puțin timp înainte de moartea sa, femeia și-a făcut testamentul, pe 26 aprilie, și a informat mai multe persoane apropiate că îi va lăsa toată averea servitoarei sale, Nutwalai Phupongta.

Cunoscută ca „mătușica Tim”, thailandeza a moștenit acum două vile, bani, mașini, inele și bijuterii cu diamante și două terenuri, în valoare de 100 de milioane de baht, echivalentul a aproximativ 2,5 milioane de euro.

„Nici măcar n-am permis de șofer”, a spus „mătușa Tim”, care a primit, prin testament, ordin „să am grijă de cele trei pisici pe care Catherine le diviniza”.

Ea a explicat că defuncta a transferat și salariile angajaților, a plătit ultimele facturi de internet, apă, energie și gaze, inclusiv 500.000 de baht, circa 13.000 de euro, pentru cheltuielile de înmormântare. Ea a promis că va organiza evenimentul funerar „cât va putea de bine”.


Preluat de la: Noi.md